Connectats amb RVJA LAB: Digitalització i indústria 4.0 per augmentar la competitivitat
Connectats amb RVJA LAB presenta un webinar online i gratuït sobre la digitalització i indústria 4.0 per augmentar la competitivitat
El pròxim 23 de març de 10:00 a les 10:30h tindrà lloc el webinar online i gratuït “Digitalització i indústria 4.0 per augmentar la competitivitat” que hem organitzat des de Connectats amb RVJA LAB per tal de situar molt breument el marc teòric del paradigma de la Indústria 4.0, emfatitzant com les persones han de ser al centre d’aquesta revolució pel canvi que representa en la manera de treballar. Compartirem algunes reflexions i recomanacions que, des de la seva experiència, poden aportar a les indústries que s’estiguin plantejant el pas cap a la digitalització de les seves plantes per a augmentar la productivitat.
Aquest esdeveniment serà impartit i liderat per Guillem Casas Barceló, CTO and R&D+i Chief Engineer de l’empresa Effitronix.
Un dels principals dilemes de qualsevol organització a l’hora d’implantar sistemes enfocats a la Indústria 4.0 és la necessitat de conèixer solucions reals, que ja estiguin provades i en funcionament. Per tal d’entendre millor les oportunitats i avantatges de les noves eines, en la ponència s’explicaran, a partir de casos pràctics, els beneficis d’un sistema de monitoratge i control per a manteniment predictiu, qualitat i productivitat.
Sobre Guillem Casas Barceló
Enginyer de Telecomunicacions per la UPC de Barcelona i Màster en Machine Learning, Sistemes i Control per el Royal Institute of Technology (KTH) d’Estocolm. Des del 2010 ha estat col·laborant amb Effitronix on actualment és CTO i responsable del departament de I+D+i. Amb una forta base tècnica i experiència provada, és un especialista en monitoratge i control per a la Indústria 4.0.
Sobre Effitronix
Empresa de Tona amb més de 25 anys d’experiència en manteniment i automatització industrial. Enginyeria i implantació de sistemes de manteniment predictiu, automatització i control. L’any 2010 Effitronix es va avançar a la Industria 4.0 amb el llançament del sistema de monitoratge i control MICO24. El 2018 llança el MICO24 Nano, un circuit d’adquisició, basat en tecnologia IoT, que minimitza la inversió i temps d’implantació de processos de digitalització de les plantes industrials.